Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

1982 Jeep Wagoneer Spesifikasjoner

Den opprinnelige jeep kom fra krigen teknologi og ble snart tilpasset til forbrukeren riket. Navnet "Jeep" kom fra en figur i tegneserien "Popeye". Jeep Wagoneer var blant de første SUV stil av kjøretøy for forbrukeren. 1982 Wagoneer var tilgjengelig i tre forskjellige stiler: Base Sport Utility, Brougham Sport Utility og Limited Sport Utility. Base Sport Utility

Base Sport Utility inneholdt en 5.9L V8 motor. Bilen inkludert modeller med to-og firehjulstrekk, strøm bremser og styring, elektriske vinduer og en AM /FM-fabrikken radio med kassettspiller. En reservehjul var montert på baksiden luke døren, og en jekk og dekk jern kom standard med bilen.
Brougham Sport Utility

Brougham Sport Utility inneholdt minste motoren blant de tre stiler av Wagoneer tilbys i 1982: den 4.2L L6. Tohjulsdrift og firehjulstrekk versjonene ble tilbudt i Brougham. AM /FM-fabrikken radio og kassett, klimaanlegg og cruise control var standard tilbud på 1982 Brougham. En reservehjul montert på baksiden av Brougham og en jekk og dekk jern ble tatt med denne modellen.
Limited Sport Utility

top-of -the-line 1982 Wagoneer var Jeep Wagoneer Limited Sport Utility. Denne modellen kom standard med firehjulstrekk og hadde en 5.9L V8 motor. Strøm låser, vinduer, styring og bremser var standard på denne modellen. En AM /FM og kassettspilleren var på dashbordet og standard problem for den begrensede Sport Utility. En fabrikk takstativ, reservehjul, jekk og jern, individuelle bøtteseter og passasjer og sjåfør kollisjonsputer rundet av spesifikasjonene for den begrensede i 1982.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/103023.html

Previous:
Next:

4X4