Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

The Best vurderte AWD Crossovers

Den moderne bil har brakt en rekke sikkerhetsfunksjoner fremskritt. Firehjulsdrift (AWD) har lended drivere sikkerhet vite at deres dekk arbeider sammen for å holde dem på veien under vanskelige forhold. Mens en gang henvist til bestemte merker av kjøretøy og større SUVer, har AWD nå funnet et nytt hjem i mange delefilter kjøretøy, biler og små SUVer som gir mer allsidighet og bedre kjørelengde. Audi Q5

Audi er en av de ledende bilprodusentene når det kommer til all-wheel drive systemer. I løpet av de siste årene har selskapet utvidet en produktlinje som ble fokusert mest på kompakte ytelse biler å produsere flere større, crossover og SUV kategori kjøretøyer. Audi Q5 bringer ytelse, stil og komfort til crossover kjøretøy området. Q5 er en forminsket versjon av deres populære Q7 og har en 3,2 liters V6 med 270 hestekrefter. Q5 er basert på Audi Quattro firehjulsdrift system, og ifølge Consumer Reports, gir crossover noen av de beste kjøreegenskaper og smidighet for en SUV.
Ford Escape

Du er nødt til å betale for luksus som du finner i Audi Q5. Hvis du ønsker å komme inn til en crossover AWD kjøretøy som faller inn i en mer økonomisk pris skala, kan det være lurt å sjekke ut Ford Escape, en av de cars.com beste karakter crossover AWD biler til en pris som vant 't break banken. The Escape er en av de mer drivstoffeffektive crossovers ute med anslagsvis 24 mpg på motorveien. Pakken kommer med valgfri firehjulsdrift, og du kan også få det i en hybrid, for enda bedre gass kjørelengde.
GMC Acadia

GMC Acadia , vurdert i topp 5 av mellomstore SUVer av US News, tilbyr tre rader med komfortable sitteplasser for opptil åtte passasjerer sammen med den beste drivstofføkonomien i sin klasse. Motoren er på linje med hva Audi tilbyr og kommer i en 3,6 liters pakke. Du kan også opp luksusen ved å få Denali versjonen av kjøretøyene, som kommer med ekstra bekvemmeligheter som chrome hjul og rør Xenon lykter og en bakre kamera.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/103112.html

Previous:
Next:

4X4