Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Bearcat 454 Specs

The Arctic Cat Bearcat 454 er en ATV som ble satt på markedet mot slutten av 1995. The Bearcat 454 ble produsert av Arctic Cat, som er et Thief River Falls, Minnesota basert selskap som gjør fritidsaktiviteter kjøretøy som ATV, snøscooter og farkost. Den Bearcat kan romme opp til to personer om gangen. Motor

Arctic Cat Bearcat 454 har en fire-takts, væskekjølt forbrenningsmotor. Firetaktsmotorer ringe for ferdigstillelse av fire forskjellige slag, som er inntak, kompresjon, eksos og makt. Den ensylindrede motoren er relativt kompakt og grunnleggende, men trenger ekstra svinghjul effekt i forhold til motorer som inkluderer flere sylindere. Den eneste sylinder består av fire ventiler. Vekten på den Arctic Cat Bearcat 454 er 27,74 kubikk inches. Motorens slagvolum viser til sin totale sylindervolum. ATV har en manuell, auto-clutch femtrinns girkasse. Den gassen er kabel operert. Boringen ganger hjerneslag er 3,31 inches ved 3.23 inches.
Bremser

Både foran og bakbremsene av Arctic Cat Bearcat 454 er hydrauliske skivebremser, som er ansvarlig for å stanse og bremse ned hjulet rotasjon. Skivebremsene inkluderer enkelt spak.
Dekk

Arctic Cat Bearcat 454 hovedinngang dekk har et trykk på 0,02 PSI. Den bakre dekktrykk er nøyaktig den samme.
Mål

Arctic Cat Bearcat 454 har en bakkeklaring på 9,2 inches. Akselavstanden av 4-by-4 er 50 inches. Akselavstanden måler full avstand fra midten av Bearcat 454 forhjul til midten av bakhjulet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/102847.html

Previous:
Next:

4X4