Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Spesifikasjoner for Honda TRX500FA

The Honda TRX500FA er en firehjulstrekk (4x4) kjøretøy, som per september 2010, er for tiden i produksjon. Den er designet for effektivitet, kjøreegenskaper og komfort, med et lavt tyngdepunkt som forbedrer kjøreegenskaper og vanntette kontroller som gjør off-roading vesentlig enklere. Nye modeller kommer med en garanti for de første 24 månedene, 12 000 km eller 1200 timer. Motor

Honda TRX500FA har en 4-takts motor montert på langs. Dette betyr at veivakselen, som er det som svinger hjulene, vender forover i stedet for sideveis. Dette holder hjulene justert og dramatisk forbedrer håndtering, noe som er svært viktig i et 4x4 - så mye mer enn for en bil, som er designet for å kjøres på veier. Den 499-cc motor gir en ganske betydelig mengde av rå makt - et sted mellom en scooter og en Harley Davidson
Bremser og fjæring

Honda TRX500FA. har trommelbremser bak og skivebremser foran. Dette betyr at de fremre bremsene ikke vil være uten virkning på grunn av skitt og slam får i dem fordi de er "selvrensende", sloughing av ethvert materiale som får på dem samtidig. Dette er ekstremt viktig for off-roading.

Et annet viktig element for off-roading er fjæringen. Både foran og bak suspensjonen har 170mm for å gi, noe som betyr at de kan ta en betydelig innvirkning før sjåføren føles det.

Ekstra funksjoner

Honda TRX500FA har andre funksjoner som er skreddersydd for off-roading. Fotplatene la sjåføren grep tett uten tilsmussing hans føtter med skitt og søle. For ekstra komfort, både seter og håndtak har ekstra polstring.

Bilen er også utstyrt med sikkerhetssystemer som er unikt designet for off-roading. Sigarettenneruttaket er vanntett, og informasjonen skjermen er LCD, som er mye mer robust enn glass. Til slutt, bremsene kommer med sensorer som varsler deg når bremseklossene blir slitt ned.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/103015.html

Previous:
Next:

4X4