Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

De Interiør Spesifikasjoner av en Jeep Liberty

Going utenfor allfarvei trenger ikke å være ubehagelig. 2011 Jeep Liberty tilbyr fem forskjellige modeller med tre interiør trim nivåer. Jeep Liberty er tilgjengelig i enten en 4x2 eller en 4x4 i Sport-modellen, enten en 4x2 eller en 4x4 i den begrensede modellen, og i et 4x4 modell i Renegade modell. De grunnleggende modellene inkluderer lydanlegg og bøtte seter, men med hver oppgradering, er ekstra funksjoner lagt til. Jeep Liberty Sport

Jeep Liberty Sport leveres i enten en 4x2 eller 4x4 alternativet, som er den grunnleggende modellen of Liberty. Interiøret har en Sirius satellite radio med CD og MP3-spiller og en ett års abonnement på Sirius. Lyden Systemet leveres med fire dør montert høyttalere og to i-dash diskanthøyttalere. Sport-modellen inkluderer klut bøtte seter med en 60/40 splitt baksetet som legges ned og folder flatt. Passasjersetet foran kan legges også frem til å skape et flatt underlag. The Liberty Sport leveres med front og side gardin airbags, LATCH barnesete begrensninger og en farget frontrute.
Jeap Liberty Limited

Jeep Liberty Limited modellen også kommer i både en 4x2 og 4x4 alternativ med de samme grunnleggende alternativer og noen oppgraderinger. Stereoanlegget er oppgradert til åtte Infinity høyttalere, er en subwoofer og lyd kontroller montert på skinntrukket ratt. Setene i den begrensede fortsatt fold flat og delt i ryggen, men sitteplasser er skinn. Forsetene er også oppvarmet og passasjersetet er to-veis elektrisk styrt mens førersetet har en åtte-veis elektrisk kontroll og korsryggstøtte. Den begrensede kommer også med en last cover og solkrem glass overalt.
Jeep Liberty Renegade

Jeep Liberty Renegade skiller seg fra den begrensede basert på eksteriør funksjoner enn interiør funksjoner. De innvendige funksjoner er en blanding mellom sport og begrenset modeller. Renegade inneholder en elektronisk informasjonssenter i instrumentpanelet og et dekk pressure monitoring system. Setene er klut og stereoanlegget er det samme som Sport-modellen. Renegade kommer også med skinntrukket ratt med lydkontroller.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/103144.html

Previous:
Next:

4X4