Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Selec-Trac Shifting Instruksjoner

Fire-hjulsdrevne kjøretøy kan du endre fra to-wheel trekkraft på standard asfalterte veier til firehjulstrekk med dreiemoment fra både foran og bak. Et kjøretøy som er i firehjulsdrevne par forhjulene kjøring aksel med bakhjulene kjøring akselen i overføre saken. Dette sender kraft til alle hjulene for glatte veier eller å reise over store steiner. Jeep har en Selec-Trac shifter å skifte strøm mellom to-wheel drive, fire-hjuls-stasjonen automatisk, fire hjul lav og nøytral. Du trenger
Startnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Vri tenningen til "On" posisjon uten å slå av motoren på. Plasser kolonnen shifter på høyre side inn i "nøytral" posisjon. "N" vil lyse opp på dashbordet. Skyv Selec-Trac knapp på dashbordet til høyre for rattet opp til "2WD" for å sende kraft til bakhjulene bare.
2

Vri tenningsnøkkelen til "On" posisjon . Plasser kolonnen girspaken i "nøytral". Skyv Selec-Trac knapp på dashbordet til midtstilling av "4WD Auto" for å sende kraft til alle fire hjul.
3

Endre Jeep overføring til "4 WD Low" mens du kjører. Bremse hastigheten til 02:58 miles per time. Flytt girspaken til "nøytral". Beveg bryteren på dashbordet til bunnposisjon av "4WD Low". Flytt girspaken tilbake til ønsket posisjon.
4

å plassere Jeep i nøytral for tauing formål, vri om tenningsnøkkelen på uten å starte bilen. Plasser kolonnen girspaken i "nøytral". Trykk bremsepedalen og trykke ned den grå tappen på 4X4 shifter innover. Slipp bremsepedalen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/103313.html

Previous:
Next: No

4X4