Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Slik installerer en Steering Stabilizer Kit

Steering stabilisatorer, enkelt sagt, gjør løftet biler lettere å kjøre. De hjelper redusere kraften som trengs for å slå forhjulene, redusere tendensen av rattet for å shimmy på motorveier og i off-road kjøring, hjelper de hindrer føreren i ulendt terreng. Styring stabilisatorer også bidra til å forhindre at hjulene plutselig krampetrekninger til den ene eller den andre, potensielt skadelige kritiske kjøretøy styrekomponentene. På vintage løftet biler som ikke er utstyrt med servostyring, styring stabilisatorer er nærmest en forutsetning for å våge deg ut på stien. Du trenger
3/8-inch socket satt
Vis flere instruksjoner
en

Rett forhjulene på lastebilen, og deretter installere den U-bolt brakett følger med styringen stabilisator settet på tie rod, det nærmeste styring bar til fronten av lastebilen, men ennå ikke stram boltene ned.
2

Utvid styringsgruppen stabilisator sjokk hele veien ut, skyv den tilbake i halvveis. Monter sjokk støvelen over stangen, deretter bolte bunnen av sjokk til U-bolten braketten. Sjokket kan monteres enten til førersiden eller passasjersiden.
3

Sett den andre enden av styringsgruppen stabilisator på festebraketten som følger med stabilisator kit, deretter montere brakett på rattstamme.
4

Stram boltene som monteres styringsgruppen stabilisator på tie rod, slik at ingen av delene vil gni når rattet dreies, skru deretter inn skruen som fester styring stabilisator til spindelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/103248.html

Previous:
Next:

4X4