Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Hvordan velge en ATV Sand Tire

En ATV sand dekk er en type dekk spesielt utviklet for å hjelpe en ATV reise gjennom sanden. De fleste sand dekk har to forskjellige stiler for for-og bakhjulene. Hvert av hjulene er jevne med en smal ror som stikker ut fra midten av dekket. Baksiden dekk har store, bølgete "padleårer" på dekkene, noe som presser sanden ut fra rundt dekkene og gir trekkraft. Sammen utgjør disse dekkene hjelpe en ATV gjennom sanden uten å bli sittende fast. Men hvis du ikke kjører på sand ofte, trenger du kanskje ikke en spesialisert sand dekk. Instruksjoner
en

Bestem om du vil all-terrain dekk eller dekk spesielt for sand kjøring. All-terrain dekk er laget for å kjøre gjennom en rekke bakken typer, mens spesifikke sand dekk vil bare fungere i sanden. En ulempe med spesifikke sand dekk er at du må sette dem på og ta dem av hver gang du forlater sand forhold.
2

Bestem et budsjett for dekkene. Du kan bruke rundt $ 100 per dekk for høyere-end sand dekkmerker, eller du kan bruke rundt $ 60 per dekk for lavere-end dekk som i 2010. Men høyere priser dekkene vanligvis presterer bedre. Hvis du gjør en masse sand kjøring, deretter kjøpe dekk som er dyrere vil nok betale seg.
3

Velg dekk som passer din ramme. ATV dekk kommer i en rekke tykkelser og størrelser, og du bør velge en som passer størrelsen på din spesielle ATV. Vanligvis sand dekk er brede og store, noe som bidrar til å holde hjulene fra å bli sugd ned i sanden.
4

Plukk et dekk som du vil bruke ofte. Hvis du velger et dyrt sett med sand dekk, komplett med front ror og rygg padleårer, vil de bare fungerer i sanden. Hvis du sjelden støter på sand, på den annen side, deretter en bestemt sand dekk er trolig ikke verdt den ekstra kostnaden. Du kan reise gjennom sand med vanlige all-terrain dekk hvis du la ut noen av luften og reise raskt over sanden uten å stoppe.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/103224.html

Previous:
Next:

4X4