Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Hva Er CAD på en 4 Wheel Drive?

The CAD, en forkortelse for "Center Axle Koble fra," er et mekanisk system på plass på Dodge og Jeep 4x4 biler. Disse aksel systemene har blitt implementert i alle nyere modeller av sine all-wheel drive biler, erstatte eldre låsing hub systemer. Hvordan CAD System Works

CAD-system benytter to aksel sjakter på forakselen på bilen. Den venstre ende av akselen er forbundet til hjulet mye som en standard fire firehjulsdriften, mens den høyre ende er koplet til bilens differensial samt hjulet. Den firehjulstrekk engasjerer gjennom et vakuum motor som låser sammen de to komponentene i fremre høyre aksel mens fronten drivakselen begynner å rotere for å låse sine spor på plass.
Vacuum System

CAD systemet drives av et vakuum-styrt motor, som skaper pneumatisk trykk for å aktivere og deaktivere forakselen. Mens den generelle CAD og vakuum system fører til mindre slitasje på mekanikken i bilen, det er risiko involvert i potensielle skader på sugemotoren, forårsaker mekanisk svikt.
Fuel Efficiency

I forhold til låsing hub aksel systemet, Senter Aksel Koble systemer generere høyere drivstoffeffektivitet ytelse enn sammenlignbare ikke-frakobling aksel systemer. Fordi forakselen blir koblet ut med et CAD-system, er mindre energi kreves for å styre bilen når den er i to-wheel drive. Tradisjonelle 4x4-systemer stadig har forakselen engasjert, og derfor bruker mer energi under drift.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/103223.html

Previous:
Next:

4X4