Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Vanntett oppbevaring ideer for en ATV

Utvendig lagring må være vanntett på ATV som er utsatt for ekstremt våte situasjoner. Vanntette poser holde utstyret tørt, og kan også gjøres for å være duft bevis, beskytte mot sultne dyr. Lagring må ha en god metode for å feste til ATV for å sikre at varen ikke er tapt på ofte humpete terrenget som ATV er brukt på. Myke Vesker

Soft poser kan monteres på fronten av ATV eller festet til lasterommet grillen på baksiden. Vanntette poser er vanligvis forseglet med vanntette glidelåser eller borrelås. Det finnes flere alternativer for myke poser som er både vanntett og sendte bevis for å holde nysgjerrige scavengers unna campingplassen. Myke poser må være konstruert med en vanntett ytre lag med en støtabsorberende lag på innsiden for å hindre at harde gjenstander som kniver og telt stakes fra å trenge inn i posen og redusere sin integritet.
Hard Cases
med

Hard case poser kan monteres permanent til en ATV eller festet til lasten stativer med bungee ledninger. Vanskelige sakene kan brukes til å bære gjenstander som er for store eller vanskelig for myke bærevesker. De er vanligvis forseglet med en pakning system, noe som gjør dem til en av de bedre alternativer for impregnering. De har en rigid ytre casing og en støtabsorberende indre fôr. Den indre foring kan være laget av skum eller annet materiale som gummi. Vanskelige sakene kan også gjøres duft-tight.

Saddles

Saddles kan utstyres med mange vedlegg og hylstre for camping utstyr. Noen saler har vanntett områder for å bære utstyr som kan skades av fukt. Saler er utformet til enten å montere på tvers av setet eller drape bredde bak. De inneholder ofte rikelig rom for enda større utstyr som våpen og camping utstyr. Saler har mange stropper, støtdempere og låsmekanismen for å holde utstyret inni dem trygt og godt festet til ATV.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/102933.html

Previous:
Next:

4X4