Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

ATV Trailer Ideas

En av de ideelle egenskaper om en all-terrain vehicle er dens go-hvor som helst evne. Men mange som ikke bor i nærheten av off-road stier eller ulendt terreng som kan gjøre det meste ut av en ATV. Hvis dette inkluderer deg, trenger du en trailer å taue ATV til et mer passende sted. Det finnes flere typer tilhengere som du kan bygge eller modifisere selv avhengig av budsjettet. Flat Beds

En flat bed trailer er den enkleste måten å taue en ATV. Denne type av tilhengeren er en enkel, flat overflate over et par hjul. Flat seng trailere gir liten eller ingen beskyttelse mot elementene, men du kan enkelt legge til tre sider eller dekke ATV med en presenning hvis du ønsker å holde det rent og trygt. En av de største utfordringene med å bruke en flat tilhenger er behovet for å sikre din ATV ruller. Dette kan gjøres med en kombinasjon av bremseklosser, kjeder og bungee ledninger.
Horse Trailer

En annen løsning for tauing en ATV er å endre en eksisterende hest trailer. Disse tilhengere har vanligvis en innebygd rampe for enkel lasting og gi full beskyttelse for ATV, noe som gjør dem ideelle for lengre turer eller når du kjører i dårlig vær. De fleste hest tilhengere vil være bred nok og mer enn høy nok til å passe en ATV, men nok en gang sikre ATV innsiden er den største utfordringen. Bruk strikk snorer og bremseklosser som du kan feste til gulvet av tilhengeren, siden den ekstra plassen vil gi din ATV plass til å gli rundt, potensielt skadelig tilhengeren eller ATV selv.

Custom Trailer

Til slutt kan du velge å bygge en tilpasset trailer for ATV. Den beste design er en liten boks trailer som sitter tett rundt ATV uten å gi det mye plass til å bevege seg. Bygge gulvet av tilhengeren med kanaler for hjulene. Dette vil gi deg et naturlig sted å sette inn plugger eller feste kjettinger til å holde hjulene på plass. En annen fordel med en tilpasset ATV trailer er evnen til å bygge i lagring for annet tilbehør som for eksempel en hjelpemotor gass kan, reparasjonssett og sikkerhetsutstyr som hjelm og kroppen pads.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/102920.html

Previous:
Next:

4X4