Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Hvordan lage en flettet Tow Rope

Tow tau er vanligvis knyttet mellom baksiden av en bil til å trekke sammen noe tungtveiende, som en annen bil eller en båt, eller et objekt som ikke kan enkelt flyttes, som et veltet tre. Til tider spenningen på enkelt tau kan bli ustabil og altfor mye for et enkelt tau. Fletting tre tauet inn i en fordeler spenningen gjennom hver linje, noe som gjør den flettede tau mer stand til å håndtere vekt. Du trenger
Rope
Duct tape
Twine (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
en

Skjær tre like lengder av tau og legge dem på en flat overflate eller henge dem på et høyt sted for eksempel på taket av et hus. Dersom tauet er mer enn fem meter lang en hjelper kan være nødvendig å fortsette pyntebånd linjene.
2

Wrap de tre tau sammen, starter på ca 8 inches fra den ene enden. Tape endene på plass med duct tape eller tie dem på plass med hyssing. Hold resten av hvert tauet rett og separat.
3

Braid tauene sammen. Først trekker du høyre tau over midten tau og plasserer den mellom sentrum og venstre tau. Neste trekk venstre tau over midten tau og plasserer den mellom sentrum og høyre tauene. Fortsett vekselvis høyre tau enn sentrum og venstre tau enn sentrum til du kommer til slutten av de tre tauene. Sørg for at hver del er stramt før han går videre til neste del. Ikke la tauene å floke (hvis mulig, ha hjelperen holde dem atskilt). La de siste 8 inches løs.
4

Sjekk at hele flette er stramt.
5

Tape den løse enden av flettet tau med duct tape eller tie det med hyssing, slik at det ikke vil komme ugjort.
6

Loop de siste 8 inches om og snøre de løse endene inn i tråder av tau. Brette sentrum til sentrum strand, venstre til høyre og venstre til høyre. Fortsett snøring endene gjennom tauet akselen til de løse endene er helt vevd gjennom.
7

Wrap begynnelsen av loopen med duct tape eller hyssing for å holde den fra å komme løs.

8

Snøre de løse ender av den andre siden av tauet gjennom akselen på samme måte som ble gjort til den motsatte enden. Fest løkken med tape eller hyssing.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/103221.html

Previous:
Next:

4X4