Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Hvordan øke slepekapasitet på en Jeep Wrangler

Jeep Wrangler er en robust off-road kjøretøy med lavt dreiemoment straight-sylindret motor. Sin makt og firehjulstrekk evne vil lede deg til å tro det er et godt redskap som brukes til å taue. Faktum er at Wrangler ikke er designet for å taue tunge belastninger. Bremsene er ikke kalibrert for sleping og den smale akselavstand, noe som er ideelt for off-road egenskapene, er farlig når du sleper tung last. Det er noen endringer som ville tillate for sikrere sleping av tung last. Du trenger:
Tilhengerfeste
Frame forsterkninger
Nye bredere dekk
New høy ytelse bremser
Vis flere instruksjoner
en

Øk vekten av Jeep Wrangler. Wrangler er ofte lettere enn den belastningen det vil slep. Dette skaper en farlig situasjon der lasten bak bilen kan presse Wrangler rundt under kjøring. Laste bak på bilen like over akselen med sandsekker eller gym vekter.
2

Øke akselavstand ved å installere bredere dekk. Lasten bak bilen kan bli ustabil når det er betydelig bredere enn bilen slepe den.
3

Installer en tyngre plikt tilhengerfeste. Mange ganger Jeeps er begrenset av slepet bar de benytter.
4

Weld ramme forsterkninger inn i Jeep Wrangler rammen. Stivheten av rammen avgjør hvor mye last den kan taue. Forsterkningene er sveiset inn i rammens leddene.
5

Installer høy ytelse bremser. En kritisk del av slepekapasitet er evnen til å stoppe med slepet lasten trygt i trafikken. Stock bremser kan svikte mens tauing tung last fører til Jeep blir skjøvet rundt i trafikken.
6

Har akslene på Jeep Wrangler rettet. Girene inne i differensialer kan tunet for optimal tauing ytelse. Det er en kompleks oppgave, og bør gjøres av en profesjonell.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/103275.html

Previous:
Next:

4X4