Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Differential Lock Vs. Limited Slip

ligger i sentrum av hver kjøretøyets drivaksel, differensialer sende strøm produsert av motoren til hjulene, samt at hjulene for å slå på variable hastigheter. Ulike differensialer bedre håndtering på flere måter. Differensialbrems

Også referert til som positraction differensialer, er limited slip systemer utformet slik at differensial å omdirigere strøm til en bestemt hjul i tilfelle et hjul møter begrenset trekkraft. Limited slip vil aldri helt låse en differensial i tilfelle av et fullstendig tap av veigrep, noe som gjør oppsettet best egnet for daglig drevne kjøretøy som noen ganger møter dårlige kjøreforhold.
Locking differensialer

Skap innenfor et differensial gi muligheten for venstre og høyre hjul av et kjøretøy for å låses sammen og rotere ved samme hastighet, uavhengig av trekkraften tilgjengelige for enten hjulet. Et hjul på bakken skal rotere med samme hastighet som et hjul som kan ha blitt løftet av veibanen ved en hindring.

Differential Typer

Tårnstiver fungere automatisk, men låse differensialer er tilgjengelig i konfigurasjoner som gjør skapene til å arbeide automatisk eller på driver etterspørselen. Automatiske skap er vanlig for off-road programmer og kan føre til dårlig håndtering i gaten forhold på grunn av læringskurven for sjåfører i ferd med å bli vant til hvordan et kjøretøy håndterer når differensial er låst og ulåst uten deres kontroll.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/103236.html

Previous:
Next:

4X4