Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Hvordan sette en Soft Top på en 1995 Jeep

The Jeep opplevelsessentre rundt å eie en allsidig bil som er både funksjonelle og rekreasjon. Et av elementene som setter en Jeep fra hverandre er myk topp, i hovedsak gjør dette til en helt toppløs cabriolet som blir værfast og lukket i løpet av minutter når den myke toppen er erstattet. Når du har byttet topp en gang eller to blir det en enkel prosess, og noen Jeep entusiast klubber også inkludere denne aktiviteten som en tidsbestemt morsom hendelse. Du trenger
Myk topp rail kit
Jeep myk topp, enten ettermarkedet eller Jeep merkevare, for en 1995 modell Jeep
Vis flere instruksjoner
en

Mount den myke toppen hardware hvis den ikke finnes allerede på 1995 Jeep. Denne maskinvaren består av skinner som har snap vedlegg på sidene, baksiden og toppen av roll-bar bur, samt en rail for fanene frontruten. Hvis du kjøper en myk topp Festeinnretningene er tilgjengelig med myk topp, eller det kan kjøpes separat.
2

Skyv halv dører på plass ved hjelp av pinner og sikre med snaps.

3

Plasser myk topp over skinnene og roll-bar bur på 1995 Jeep. Fest den fremre bar langs frontruten først ved å skyve tappene på plass eller å sikre snaps, avhengig av hvilken type myk topp du har. Deretter fester du klikker på rammen på sidene og bak.
4

Smekk myk topp til roll-bar bur hvis det er stropper på toppen din for dette. Rull vinduet tilbake og zip det stengt.
5

Zip i de to bakre vinduer. Pass på borrelås eller annen weatherproofing selene sitter godt på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/102836.html

Previous:
Next:

4X4