Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Hvordan Tow en 1993 Jeep Cherokee 4WD

Towing din 1993 Jeep Cherokee er enklest med alle fire hjulene på bakken ved hjelp av et slep bar å feste Jeep til kjøretøyet stry . Jeep vil spore veldig jevnt bak trekkvognvekt denne måten og sette minst mulig stress på begge bilene. Typen og stil på slep bar brukt vil avhenge sterkt på slep kjøretøy og avstanden du sleper Jeep . En ettermarkedet ledningsnettet kan også brukes til å knytte belysning fra din taue bilen til baklykter fra Jeep også. Instruksjoner
en

Fest tilhengerfestet til din Jeep hjelp av metoden som anbefales av produsenten . Hvis du har installert et ledningsnett til Jeep , plugge den inn i traileren belysning tilkoblingen på slep riggen.
2

Sett tenningsnøkkelen i tenningen og vri den til å låse styringen . Du trenger ikke tenningslåsen på hele veien for å oppnå dette . Dette gjør at forhjulene til å snu med slepet kjøretøy og redusere slitasje på forhjulene .
3

Place overføring Shifter i nøytral på automatiske overføringer eller andre utstyr dersom Jeep har en standard overføring . Dette er den anbefalte posisjon for Shifter fra Jeep .
4

Shift overføre saken Shifter i nøytral posisjon på automatisk og manuell girkasse biler . Du kan nå taue Jeep bak din lastebil, SUV eller RV med liten innsats.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/102942.html

Previous:
Next:

4X4