Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Slik installerer du en S10 Blazer Body Lift

Løfte kroppen av en firehjulstrekk lastebil gir litt ekstra dekklaring for større dekk, mens på samme tid redusere den totale kostnaden for prosjektet i forhold til en suspensjon lift. I motsetning til dyre suspensjon lift kits, kroppen heiser bare montere mellom rammen og kroppen av lastebilen. Installere en body lift kit på Blazer kan ta så lite som en ettermiddag med vanlig håndverktøy. Opt for komplette sett når du prøver å løfte Blazer kropp, snarere enn piecing dem sammen en om gangen eller prøver å lage en "hjemmelaget" versjon. Du trenger
1/2 tommers socket satt med en 8 tommers forlengelse
Automotive jack
Vis flere instruksjoner
en

Finn de 16 festeboltene som fester rammen av Blazer til kroppen, så unbolt hver av dem fra lastebilen.
2

Roll gulvet jack under Blazer og plasser den slik at når du jekke den opp, vil jack løfte kroppen av kjøretøyet i stedet for rammen. Arbeide på den ene side av kjøretøyet på en gang. Når det er tilstrekkelig klaring mellom rammen og legemet for å sette inn en av kroppens heisens polyuretan foringer, setter det mellom rammen og legemet, og deretter kjøre en av de utvidede bolter som følger med settet inn i hullet, men ikke ennå skru den ned.
3

Fortsett på denne måten hele veien rundt bilen, setter inn polyuretan foringer og deretter plassere boltene. Hver bolt skal være med fingrene inn i sine tråder.
4

Stram boltene når alle seksten foringer er installert, deretter skru ut foran og bak støtfangeren på bilen.
5 < p> Installer støtfanger brakett følger med body lift kit på fremre støtfanger på lastebilen. Det vil montere på plass med den opprinnelige maskinvaren. Når den er installert, installerer støtfanger. Den nye støtfanger brakett justerer høyden på lastebilens støtfanger for å matche høyden på body lift.
6

Bolt den bakre støtfangeren på plass ved hjelp av lager hardware. På S10 lastebiler, kan bakre støtfanger justeres med aksjen støtfanger parentes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/103257.html

Previous:
Next:

4X4