Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Hvordan bruke kontrollene i en 2005 Ford Explorer 4X4

The 2005 Ford Explorer har en rekke kontrollsystemer som kan betjenes av føreren å kontrollere og kjøre bil. Disse består av driveren kontroller, underholdning kontroller og komfort kontroller. Alle er innenfor rekkevidde av førersetet for enkel betjening, mens i bilen. Kontrollene er alle trygge og enkle mekanismer som gjør at føreren å betjene dem med lite problemer. Instruksjoner
en

Roter slutten av multi-funksjons hendelen på venstre side av rattstammen å kontrollere vindusviskerne. Slå det fra deg for å øke hastigheten, og slå den mot deg for å senke hastigheten og bytte vindusviskere av. Skyv enden av stilken for å aktivere den vindusspyleranlegget. Skyv stilken opp for å aktivere høyre blinklys og ned for å aktivere venstre-sving indikator. Trekk stilken mot deg for å flashe frontlykter til full stråle, eller skyve den bort fra deg for å sette frontlyktene på full stråle. Frontlyktene aktiveres ved å vri frontlys spaken på dashbordet.
2

Vri fan bryter plassert over radioen for å justere viftehastigheten. Bruk viften retning knappen for å angi hvor fansen vil bli rettet. Vri temperaturbryteren å kontrollere temperaturen i luftstrømmen.
3

Arbeid de elektriske vinduene ved hjelp av brytere som er plassert på sjåføren side døren. Sørg for at vinduene er fri for hindringer før du lukker dem. Juster speilene ved å bruke joypad ligger i driveren-sidedøren, velge høyre eller venstre speil på bryteren over joypad. Sett cruise control ved hjelp av "set accel" bryteren på rattet i bilen. Trykk på bremsepedalen for å slå av cruise control.
4

Trykk på "on /off" funksjon, plassert på den øvre venstre hjørne av radio. Vri den for å justere volumet. Velg lydkilde ved å trykke på "AM", "FM" eller "CD" knappene. Bruk "seek" og "tune" knappene for å justere radioen, presser i den retningen du ønsker å søke. Sett en radiostasjon ved å holde nede den nummererte knappen på panelet mens du er innstilt til den aktuelle stasjonen. Juster radiolyden og retning ved hjelp av "bass", "diskant", "bal" og "fade"-knappene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/103140.html

Previous:
Next:

4X4