Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Hvordan Turbo en GTI

The Golf GTI er en kombi sportsbil produsert av Volkswagen of America, og har vært i produksjon siden 1974. Denne bilen tilbyr sportslige prestasjoner i en liten, økonomisk pakke. De fleste Golf GTI varianter kommer med en turbolader, men det var noen modeller som kom uten en. Det faktum at de fleste Golf GTI kom standard med en turboladet 1,8-liters firesylindret gjør installere en turbolader på ikke-turboladede biler mye lettere enn på andre biler, men du må likevel ta ut motoren for denne endringen. Du trenger
Komplett sett med amerikanske og metriske skiftenøkler og stikkontakter
Komplett sett med verktøy
Pistons
Høy-flow drivstoffsystemet
Elektronisk styreenhet
Turbo kit

Vis flere instruksjoner
en

Fjern motoren fra motorrommet. Installere en turbolader krever omfattende endringer i både interiør og eksteriør av motoren, som krever at det først fjernes for tilgang til disse områdene. Etter å ha fjernet motoren i sin helhet, vil det måtte bli helt demontert og renset.
2

Sett på fabrikken veivaksel. Installere ditt valg av lav komprimering, smidde stempler. Disse stempler er nødvendig for å senke kompresjonsforhold i motoren og sikrer styrke og holdbarhet. Komprimeringen av motoren må senkes fordi turboladere kraft mer luft og brensel inn i forbrenningskammeret, og dermed øke kompresjonsforhold. Den eneste andre måten å unngå dette problemet (kalt detonasjon) er ved hjelp av spesialiserte racing drivstoff med en mye høyere oktantall som kanskje ikke er lett tilgjengelig. Motorens endelige kompresjonsforhold skulle falle 07:01-09:01. Du kan regne det ut på nettet med en komprimering kalkulatorer gitt gratis av mange nettsteder.
3

Installer en high-flow drivstoffsystemet. Denne består av å erstatte fabrikken drivstoffpumpe, rails, injektorer, og trykkregulator med høy gjennomstrømning varianter som vanligvis finnes på rase biler. En turbolader er effektivt en stor luftpumpe, som tjener til å tvinge mer luft inn i motorens sylindre. Drivstoff må derfor også legges til en større hastighet for å holde luft /drivstoff-forhold innenfor akseptable parametere.
4

Installer en fullt programmerbar Electronic Control Unit eller ECU. Bilene ECU tjener til å kontrollere mengden av luft og drivstoff som er lagt til forbrenningsprosessen. Bilens fabrikk Enheten er ikke laget for å fungere med en turbolader eller noen av de andre oppgraderinger installert på kjøretøyet og vil ikke tillate bilen å fungere skikkelig hvis venstre installert.
5

Installer en turbo kit. Disse pakkene varierer fra komplette, bolt-on kits designet for å bli installert ved den gjennomsnittlige person, til veldig grunnleggende kits inkludert kun turboladeren og tilhørende inntak og eksos rør. De billigere pakkene vanligvis krever omfattende fabrikasjon inkludert sveising, skjæring og bøying innsug og eksos rør til å passe på ønsket måte. Mange velger også å installere intercoolers på dette tidspunktet som disse hjelp forbedre motors ytelse og sikrer pålitelighet ved å kjøle luftinntaket kostnad. Dette legger et betydelig vanskelighetsgrad til den allerede kompliserte prosessen med å installere en turbolader og bør bare forsøkes av en erfaren mekaniker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/103217.html

Previous:
Next:

4X4