Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Jeep Alternativer for Wrangler

Jeep Wrangler kommer i flere forskjellige modeller: Sport, Islander, Fjell, Rubicon, og Sahara. Jeep Wranglers kommer standard med en 6-trinns manuell girkasse, klut seter og tåkelys. Wranglers kan tilpasses med flere ulike alternativer når du kjøper fra forhandler. Alternativer er tilgjengelig for å endre utvendig eller innvendig funksjoner eller for å forbedre ytelsen. Dører og Top

velge full-metall eller halv-metall dører for din Jeep Wrangler. Du kan også velge mellom en hard og soft-top for Jeep din. Den hardt toppen er i tre deler, og inkluderer en bakre vindusvisker og defroster. Dører og topper er avtagbare. Er
støtfangere og Rails

Off-road støtfangere laget av Mopar tilgjengelig for både foran og bak støtfangere. Fremre støtfanger beskytter grillen. Tubular støtfangere er også tilgjengelige fra Mopar, men disse omfatter ikke et deksel vakt. Rock skinnene ved Mopar er tilgjengelig for å beskytte sidene og bunnen av kjøretøyet når du reiser off-road. Stigtrinn tilbys også, men kan ikke brukes med rock rails.

Interiør

Wranglers kommer standard med klut seter, men skinnseter er også tilgjengelig. Begge stoff og skinn seter tilbys i skifer grå og khaki. For Rubicon og Sport modeller med full metall dører, automatiske låser og vinduer er et tilgjengelig alternativ. Uconnect tilbyr satellitt-radio, navigasjon, telefon og webtjenester. Denne teknologien er et alternativ i Sahara, Rubicon, og Sport modeller.
Bilberging

Flere alternativer er tilgjengelige for å forbedre tauing kapasiteten til din Jeep Wrangler. Tilhengeren slep gruppe er nødvendig for å taue, jeeper med dette alternativet kan taue opptil 2000 pounds. Trailer svaie kontroll og elektronisk stabilitetskontroll automatisk aktivere og forbedrer håndteringen av Jeep din ved tauing.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/103034.html

Previous:
Next:

4X4