Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Jeep Rubicon Spesifikasjoner

Jeep Rubicon er en 4X4 off-road utgaven av Wrangler serien. Selv om den er lik i utseende og føler som resten av Wranglers, har Rubicon noen ekstra funksjoner som gjør det skiller seg ut, som for eksempel økt veien stabilitet, spesielt off-road anlegg slik at det å krysse vanskelig terreng og avanserte sikkerhetsfunksjoner. Motor

Jeep Rubicon leveres med en 3,8-liters V6-motor. Den har en deltid firehjulstrekk system med en langsom girutveksling. Den langsomme girutveksling gjør at Rubicon å krype sammen ved lave hastigheter med større kontroll, ideelt hvis du tar den av veien. Det elektroniske stabilitetsprogram funksjonen hjelper Rubicon ha kontroll på glatte veier og i lav trekkraft miljøer. Denne funksjonen fungerer i tre forskjellige moduser. Den første er standard modus som aktiverer fullt ESP jernbane, den andre innstillingen slår trekkraft programmet av, og den endelige modus slår av ESP helt. Dette siste modusen er den beste innstillingen for off-road kjøring. Den seks-trinns manuell girkasse håndterer alle kjøreforhold miljøer lett.
Interiør

Jeep Rubicon kommer med et multimedia system som inkluderer en MP3-spiller, satellitt-radio fasiliteter og en syv-høyttaler lydsystem. Setene har klut deksler og justerbare hodestøtter. En myk toppdekselet gir en værfast beskyttelse mot elementene. Rubicon kommer også med mulighet for strøm vinduer og har avtagbart dører for enklere tilgang. Den har også et fullt kontrollerbar aircondition-system. For ekstra sikkerhet, er det to advance flertrinns kollisjonsputer i front av Jeep. Disse nydesignede kollisjonsputer blåses i forhold til alvorlighetsgraden av virkningen slik at sjåføren og passasjeren er godt beskyttet.

Utvendig

Rubicon hjul er fire 17 -tommers aluminiumsfelger ferdig i satin karbon. Dekkene er BF Goodrich, spesielt designet for off-road kjøretøyer som for eksempel Jeep. På baksiden av kjøretøyet er en swing gate stil døren der reservehjulet ligger. Bilen låser er kontrollert av keyless eksterne oppføring fobs. For økt holdbarhet off-road, foran og bak aksler er Dana heavy-duty modeller. På hver side av kroppen er sidemonterte rails, designet for å gi ekstra beskyttelse. For ekstra synlighet i dårlig vær, er det to tåkelys foran på bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/103057.html

Previous:
Next:

4X4