Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

GMC Yukon Ytelse

The GMC Yukon er en full - størrelse sport utility vehicle ridende på en tradisjonell lastebil chassis og er tilgjengelig i to- og fire -wheel -drive . Sitteplasser er for fem på ni passasjerer og tre trimme nivåer er tilgjengelige: SLE , SLT og Denali. GMC Yukon er en arbeidshest , og tilbyr god ytelse og slepekapasitet . Ytelse

2010 GMC Yukon tilbyr to motorer: en 5,3 L V- 8 og en 6,2 L V - 8 . Yukon Denali er bare tilgjengelig med større motor . Den 5.3 L V- 8 sysselsetter aktiv drivstoff , en prosess der unødvendige sylindere er slått av på riksveg hastigheter , en velprøvd gass - lagring prosjektering metoden. Jo mindre V- 8 er paret med en sekstrinns automatgirkasse og er rangert på 320 hestekrefter og 335 fot -pounds av dreiemoment. Jo større V- 8 er paret med en sekstrinns automatisk girkasse med manuelle skift alternativet og er rangert på 403 hestekrefter og 417 fot - pounds av dreiemoment. Når riktig utstyrt, kan GMC Yukon taue opp til £ 8400 .
Hybrid

GMC Yukon er også tilgjengelig som en gass elektrisk hybrid modell. Det er EPA karakter på 21 mpg city , 22 mpg highway .

Drivstofføkonomi

Gass kjørelengde varierer fra 12 mpg city, 19 mpg highway for de fire -wheel -drive Denali til 15 mpg city, 21 mpg highway for GMC Yukon to -wheel -drive med 5.3 L V-8 . Yukons kan kjøre på bensin eller E85 .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/103096.html

Previous:
Next:

4X4