Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Overføring Spesifikasjoner for en Predator 90

The Polaris Predator 90 er en all-terrain vehicle (ATV) som kom på markedet i 2003. Den quad ATV forblir i produksjon fra 2011. Polaris Predator 90 er kjent for mange av sine funksjoner, inkludert trommelbremser, radial dekk og flettet bremseslanger. Hvis du vurderer en Polaris Predator 90, kan du finne det nyttig å undersøke sine spesifikasjoner, herunder opplysninger om overføring sin. Transmission

Polaris Predator 90 har en primær drive kjeden. Den automatiske, fem-trinns girkasse er en kontinuerlig variabel type (CVT), som har som mål å tilby jevn kjøring, maksimert ytelse og lavere drivstofforbruk. CVT transmisjoner er i stand til å flytte inn og ut av utallige girutvekslinger. I motsetning til vanlige automatiske girkasser, er CTV sendinger ikke begrenset til faststående redskap beløp.
Engine

Polaris Predator 90 har en ensylindret forbrenningsmotor. De to-takts motor har et volum på 89 cc. Siv ventilers motor fungerer ved å begrense væske strømme til bare én retning.

Bremser og dekk

Polaris Predator 90 har trommelbremser, også kjent som utvide bremser, både foran og bak. Dimensjonene på de fremre dekk er 19 X 7-8, mens de bakre dekk dimensjoner er 18 X 9,5 til 8.
Dimensjoner

Polaris Predator 90 har plass maksimum en person om gangen. Høyden på rytterens sete er 27 inches. Vekten av ATV, som ikke inkluderer vekten av noe utstyr, er olje eller brennstoff, £ 262. Akselavstanden av Polaris Predator 90 er 38,5 inches. ATV har en kapasitet på 1,3 liter drivstoff totalt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/103230.html

Previous:
Next:

4X4