Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

2003 Polaris Sportsman 90 Feilsøking

The 2003 Polaris Predator 90 er en all-terrain vehicle som ble produsert av Polaris bransjer. Polaris har sitt hovedkvarter i Minnesota og gjør også en populær linje med snøscooter. Predator 90 var en ungdom ATV ment for barn 12 år og eldre. Tidvis ATV har problemer, og før du hodet til verksted Forsøk å feilsøke Predator 90 første. I tilfelle grunnleggende feilsøking ikke løser ATV problem da det er foreslått av Polaris at du besøker din nærmeste servicesenter for reparasjon. Instruksjoner
Predator 90 motoren steiler misfires eller ikke vil starte
en

Inspiser bensinmåler og sørge for at det er nok gass i ATV. Hvis ut av gass fylle drivstoff og start motoren igjen. Sjekk drivstoffslangene så vel fordi de kan ofte bli bøyd og blokkerte.
2

Tøm drivstoffsystemet. Noen ganger vann kan komme inn i drivstofftanken og forby Predator 90 fra start. Kontroller at bensinkranen er også slått på, og at drivstoff filteret er rent.
3

Sjekk tennpluggene hvis du har eid og drevet ATV konsekvent for mer enn et år. Skift tennpluggene eller bringe den til en Polaris servicesenter for utskiftning hvis du ikke forstår hvordan du kan endre dem. Ignition tilkobling kan også være løs også, og det anbefales at du sjekker kontakter og trekk om nødvendig. Dårlige tennplugger kan også føre til at motoren slå tilbake.
4

Lad opp batteriet hvis spenningen måleren er lav. Dette betyr at batteriet er dødt og må lades.
5

Endre luftfilter fordi rusk og skitt kan tette filteret og hindre at motoren starter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/103194.html

Previous:
Next:

4X4