Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Yamaha Rhino Fakta

The Rhino, en to-person, fire-hjuls-stasjonen kjøretøy, er Yamahas side-by-side-modell i sin serie av off-road kjøretøyer. Det var den første bilen som skal plasseres i en unik klasse som kalles fritidsaktiviteter nyttekjøretøyer (Rvus), som har en størrelse mellom all-terreng kjøretøy og SUVer. Standardmodellen er det Rhino 700. Utseende

Rhino ser ut som en krysning mellom en ATV og en golfbil. Den deler lignende egenskaper med et verktøy 4x4 - to side ved side bøtte seter, automotive typen kontroller (et ratt og pedaler i stedet for styret system av en ATV), og en åpen-air, rollover beskyttelsessystem omslutter førerhuset plass.
Engine

Rhino er drevet av en 686-kubikk-centimeter, væske /olje-kjølt, fire-takter, fire ventiler, enkelt overliggende kamaksel utforming motor. Elektronisk innsprøytning sikrer drift i de fleste forhold og instant kaldstart.
Resultatutvikling

Firehjulstrekk skivebremser gi bremsekraft og en konsoll montert, dual range girspaken gir myke overganger mellom "Hi" og "Lo"-stasjonen, nøytral og revers. Det har tonnevis av bæreevne med en standard, senter-montert 2-tommers mottaker stikk stand til å slepe mer enn 1200 pounds og en standard stål dump seng vurdert å holde 400 pounds. Rhino er utstyrt med Aggressive Maxxis dekk, et digitalt instrument panel med LCD-skjerm, 30-watts krypton pære frontlykter, og en 7,9-liters drivstofftank.
Chassis

Chassiset har foran og bak uavhengig, dobbelt-wishbone hjuloppheng med fem-veis, pre-load justerbare støtdempere med 7,3 inches av reiser for en jevn tur i ulendt terreng.
modellvarianter

Yamaha tilbyr to andre varianter av Rhino 700. 700 Sport Edition har alle spesifikasjonene i standarden modus med ekstra funksjoner som fullt justerbare, piggyback støtdempere, ett stykke støpte aluminiumsfelger, og en vedlagt sol-top. Det er også budsjett-vennlig Rhino 450, en lettere versjon av 700, som tilbyr samme ytelse evner med en 421-kubikk-centimeter motor, en valgfri digital skjerm og en aksel-montert hydraulisk skivebrems bak i bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/102967.html

Previous:
Next:

4X4