Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Slik installerer en Jeep Soft Top

Jeep Wrangler ble først produsert i 1941, med 74 forskjellige modeller som er gjort siden den gang. Wrangler er en populær bil, om modellen er et Rubicon, Sahara eller CJ-7. Selv om Jeep-modellene kan være forskjellig, forblir én ting den samme: de alle trenger en slags topp. Jeep Wrangler soft top er et vanlig alternativ. Før installasjon av soft top, sørg for at du har all maskinvare som var inkludert når du kjøpte toppen. Du trenger
bak holderen bar
Vis flere instruksjoner
en

Installer og låse alle deler av toppen hardware rammen. Den øverste ramme forbinder nær inntil vinduet og i en løper langs siden av Jeep. Rammen maskinvare låses på plass uten behov for andre verktøy.
2

Place hele øverste delen, uten vinduer, nøye over Jeep. Sett kunststoff løper over toppen inn i holderen på forsiden av frontruten. Strekk toppen slik at du kan installere de bakre hjørnene på toppen.
3

Fest myk topp til rammen fra innsiden av Jeep. Gjenta prosessen på baksiden av Jeep, ta vare å unngå ripping.
4

Zip sidevinduene på toppen, deretter plassere plast inn i holderen. Tilsvarende installere bakvinduet, zipping vinduet på toppen og deretter plassere bakluken holderen på bakruten selv.
5

Fest foran vinduene til halv dører ved å stille de tre pinnene med maljer i døren. Forsiktig legge press på vinduet til den er helt sikret, og flytte til knipse hjørnet stoff på utsiden av døren. Bruk plast holderen for å holde vinduet på plass.
6

Snap Jeep myk topp til maskinvaren ramme over førerens og passasjerenes dører. Dette vil holde topp solid. Gå rundt Jeep og sjekk alle snaps, glidelåser og følgesvenner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/102955.html

Previous:
Next:

4X4