Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

2000 Toyota Tacoma Timing Chain Specs

Timing kjedene er de primære middel som bilmotorer opprettholde riktig ventil drift. Kjeden forbinder kamaksler. I overliggende kamaksel applikasjoner, er timingen belte eller kjede mye lengre som kamaksler sitte på toppen av motoren over hodene. Toyota ansatt tre forskjellige motorer i Toyota Tacoma, som alle brukte enten en timing belte eller kjede. Timing Chains Vanligvis

Timing kjedene generelt ikke har en nødvendig vedlikehold erstatning periode, så er det ingen gummi belte for å slite ut som når en timing belte brukes. Mens tannremmer har erstatning krav, belter tilby stillere drift, lavere vekt og ingen smøring krav i forhold til registerkjede
2.4L og 2.7L Engine Timing Chain
<. p> Både 2.4l og 2.7L V-6 motor --- som senere ble erstattet av 3.4L V-6 --- ansette kamkjeder. Motoren er en enkelt rad timing kjede med plast kjede guider. Tidspunktet kjeden skal måle 17 koblinger i lengden når kjedet er helt strukket, med en måling på 147,0 mm.

Mens Toyota angir ikke en erstatning intervall, plast kjeden guider er en bekymring som plasten brytes ned over tid, derfor anbefales det at timingen kjedet og inspiseres med jevne mellomrom og etter hvert erstattet i 130.000 til 150.000 kilometer rekkevidde. Merk at det er all-metall levetid kjeden guider tilgjengelig fra etter-markedet selskaper.
3.4L sekssylindrede Timing Chain

Motoren er utstyrt med en tannrem, ikke en kjede. Toyota presiserer at Registerreim byttes hver 90 000 miles eller 72 måneder.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/102881.html

Previous:
Next:

4X4