Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Hvordan sette opp en Jeep Wrangler

Jeep Wranglers er designet for å være off-road maskiner. Wrangler tilbys i enten en 2 - eller 4-wheel drive versjon, noe som åpner for en passelig tur. Sette opp din Wrangler er bare begrenset av ettermarkedet alternativer og hva dine ønsker er. Når du setter opp din Wrangler, ta hensyn til klimaet du kjører i, hva sport du utstyr transport, hvor mange passasjerer sitte på med deg og hvor mye off-road kjøring du gjør. Instruksjoner
en

Velg et skikkelig sett med dekk for dine valgte forhold. Når du setter opp Wrangler med nye dekk - spesielt hvis det er en 4-wheel drive modellen - sørg for at alle fire dekkene er av samme størrelse. Kjøretøy med 4 - hjulstrekk evner må ha dekk som passer i størrelse eller 4-hjulstrekk kan kompromitteres. Velg tunge mud dekk hvis du kjører av veien i myrlendte og våte forhold, eller et godt sett med is dekk bør du bor i landet snø.
2

Fest enten Wrangler soft top eller den harde topp til bilen, vær og klima avhengig. Den harde øverste beskytter mot elementene og holder på varmen bedre enn myk topp. Bruk den myke toppen hvis du kjører i sol landet.
3

Installer sport racks til baksiden bakdekket holder eller til den harde toppen av Wrangler. Hvis du gå på ski, legge til et skistativ, som et eksempel. Hvis du har kjæledyr, kan du installere et kjæledyr bur i baksiden av Wrangler for kjæledyr og din sikkerhet.
4

Monitor karakteren av olje som brukes i Wrangler og endre det etter været. Bruk en tyngre olje for kalde måneder, og en lettere vekt olje for de varme månedene.
5

Program Wrangler sin stereo til ønskede stasjoner eller formål. Hvis du bruker en MP3-spiller eller iPod, må du installere et kompatibelt stereo med MP3 knekt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/102880.html

Previous:
Next:

4X4