Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Hva er hensikten med Bead Lock felger ?

Beadlock felger brukes på biler som må ha lavt trykk i dekkene , holder dekket mot felgen for å sikre at den er på plass . De er tilgjengelige for kjøp fra motor butikker og på nettet . Funksjon

Beadlock felger hindre dekk utblåsninger ved å holde perle av et dekk mot rattet. Når mengden av luft i et dekk er lav , trykket holder den på plass øker, noe som kan føre til en utblåsning eller kjøretøyet miste sin stabilitet og velter , hvis i bratt terreng. En beadlock sikrer dekkanten holder mot innsiden av hjulet , slik at de roterer sammen.
Bruk

Beadlock felger er tilgjengelig for en rekke kjøretøy , men er hovedsakelig brukt av off -road lastebiler og i rock- crawling konkurranser , som har lavt lufttrykk for å maksimere grep --- for eksempel når du krysser gjørmete , våt eller steinete terreng .
Attachment

flens fra eksisterende rim må fjernes med en karbid cutter , før du følger beadlock produsentens instruksjoner om hvordan å sveise dem på plass . Det er også anbefalt å lodde felles for ekstra styrke og sikkerhet, og for å unngå små hull begrensende luft oppbevaring.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/103227.html

Previous:
Next:

4X4