Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Liste over AWD Vans

Uansett hvorfor du trenger en all-wheel-drive van, fra traversering ulendt terreng på en campingtur, for å transportere fotballag å praktisere i dårlig vær, er det en som passer dine behov. Som forbrukere blir mer opptatt av sikkerhet og få den mest avanserte kjøretøyet, er mange bil selskaper lanserer sine egne robuste men trygt varebiler. Chevy Express

Chevy Express passasjer van har en all-wheel-drive alternativet som kommer med ABS-bremser. The Express kommer også med front-og side-effekten kollisjonsputer for å beskytte passasjerene fra high-impact ulykker. Sitteplasser alternativer er tilgjengelig for opptil 15 personer, med avtagbare seter for å skape lagring og lasteplass i ryggen. The Express har opp til 261 kvadratmeter med lasteplass samt swing-out dører på sidene og bak i bilen. Elektriske vinduer og låser er standard, samt cruise control, en CD-spiller stereo og klimaanlegg.
GMC Savana

GMC Savana passasjer van har en all- wheel-drive alternativ og fått en fem-stjerners frontkollisjon test vurdering for 2009 og 2010 modeller. Den Savana leveres med en seks-disk CD-veksler, front-og sidekollisjonsputer og ABS-bremser. Den van er tilgjengelig med avtagbare seter for lagring og last, og setene bak kommer med barnet ankere for å sikre at de ikke forskyver seg under vanlig kjøring eller en ulykke.
Toyota Sienna

Toyota Sienna van er tilgjengelig i fire modeller, med mulighet for å legge til en all-wheel-drive pakken. Den Sienna kommer med justerbar kapteinens stil stoler i driveren og passasjerens seter, samt flyttbare andre og tredje rader. Den Sienna har plass til så mange som åtte passasjerer, og det har 12-volts strømuttak, et klappbord mellom forsetene og en CD-spiller. Den Sienna kommer også med traction control, ABS-bremser, sjåfør og passasjer kollisjonsputer og et batteri-save funksjonen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/102946.html

Previous:
Next:

4X4