Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Hvordan bygge en Mud Truck

Mudding, eller mud bogging, er en off-road motorsport som har populære i USA Formålet med Mudding er å ta et kjøretøy, for eksempel en lastebil, gjennom en mud kjøre for å se hvem som kan gjøre det lengst. En mud lastebil er nødvendig for å komme inn en av disse konkurransene. Heldigvis kan du bygge din egen gjørme lastebil. Dette betyr å ta en lastebil og gjøre endringer til det for at det skal stå en sjanse til å vinne. Du trenger
Firehjulstrekk lastebiler Til salgs Mud dekk
Lift kit
Differential kit
Sett med skap
RTV silikon
ytelse deler
Mekanikk verktøy
Winch
Vis flere instruksjoner
en

få en firehjulstrekk lastebil. Når du kjøper en lastebil må du forsikre deg om at du er kjent med listen over akseptable klasser basert på off-road motorsport sikkerhetsforskrifter. Dette betyr at du betaler oppmerksomhet til lastebilens motorstørrelse.
2

Kjøp et sett med auto mekaniker verktøy. Du må ha de riktige verktøyene, slik at du kan gjøre de nødvendige endringer i lastebilen. Disse kan lett kjøpes eller leies fra en lokal automotive butikk.
3

Hev lastebil ved hjelp av en lift kit. Heisen kit må oppfylle spesifikasjonene til den valgte bilen. Heve bilen gir ekstra klaring for å støtte store mud dekk og dypere gjørme nedfarter. Hvis en lift kit ikke brukes, kan du risikere dekkene gnisser mot hjulet brønner av lastebilen.
4

Installer differensialgir for maksimal støtte. Du må velge mellom limited slip eller låsing differensial basert på lastebilens hjul hastighet. Riktig installasjon av en differensial sett maksimerer ytelsen til både dekk og motor, slik at du kan navigere gjennom gjørma lett. Du kan også bruke et sett av skap for å øke trekkraft.
5

Endre motor med ytelse deler. Modifisere og tuning lastebilens motor vil sikre en høyere produksjon av hestekrefter og dreiemoment, som vil tillate lastebilen å prestere bedre i gjørma. Igjen, må du ta hensyn til klasseregelverk av konkurransen du har tenkt på å skrive.
6

kjøpe et sett av kvalitetskriterier mud dekk. Mud dekk er en nødvendighet for økt trekkraft i gjørma. Vurder å kjøpe et sett med dekk som er utstyrt med kraftige årer og store hulrom. Disse vil være i stand til å bevege seg gjennom gjørma lettere enn en vanlig mud dekk.
7

Tett lastebil riktig. Når du har utstyrt bilen med riktig Mudding utstyret du trenger for å ettermontere det indre av lastebil og motoren med silikon for å hindre skade. Kontroller at alle elektriske komponenter er forseglet riktig for å unngå en elektrisk strømbrudd. Ved hjelp av silikon på innsiden av kjøretøyet vil redusere risikoen for rusting. Dette bør brukes på alle utsatte overflater etter at du fjerner den indre tepper og headliner fra lastebilen.
8

Installer en vinsj på lastebilen. Installere en vinsj er anbefalt, spesielt for seriøs off-road Mudding. En vinsj sørger for at du vil være i stand til å trekke lastebilen ut av gjørma i tilfelle du får problemer, noe som er svært sannsynlig i off-road Mudding konkurranser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/103311.html

Previous:
Next:

4X4