Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Hvordan endrer jeg rotorer på en Jeep ?

Rotorer på en Jeep holdes til nedre kontroll arm med fire metall sikre nøtter koblet til fire støtte bolter. Rotoren glir av og på av støtte boltene når de fester nøtter er fjernet . Dette er ikke et komplisert prosjekt å fullføre og vil ta deg ca en time å fjerne og installere rotorene på Jeep din . Du kan fullføre dette prosjektet i garasjen med noen grunnleggende husholdning verktøy . Du trenger
Tire jern
Bil jack
Ratchet satt
Vis flere instruksjoner
en

Løsne mutrene på høyre forhjul bruker dekk jern . Løft den fremre høyre side av Jeep bruke bilen jack . Trekk Jeep front riktige dekket av rammen .
2

Fjern de fire festemutterne rundt midten av rotoren ved hjelp av en standard skralle sett . Plasser rotoren festemutterne i et rent , tørt sted .
3

Trekk rett foran rotoren ut av den nedre kontroll og sett til side . Skyv den nye skiven, på de støtte bolter. Erstatte festemutterne til støtte boltene og stram mutterne med skralle sett .
4

Sett på plass høyre forhjul til nedre kontroll arm . Bytt til hjulmutrene til dekket. Bruke bilen jack å senke Jeep til bakken . Trekk til hjulmutrene med dekk jern .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/102935.html

Previous:
Next:

4X4