Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Hvordan å stramme en Front Sway Bar Link på en Jeep Wrangler

Hvis du eier en Jeep Wrangler og du liker å kjøre off-road, er du sannsynligvis kjent med stabilisatorstag lenker og frakobling av stabilisatorstag. Koble gir deg mer plass til å bøye når du kjører over ujevnt terreng. Imidlertid kan aksjen svaie bar lenker være vanskelig å rote med. De kan også komme løs, og når de gjør det, må du stramme dem for å hindre rallende mens du kjører. Det er også viktig å stramme dem for å sikre din egen sikkerhet på og utenfor veien. Du trenger:
Stikknøkkel (18mm)
Crescent skiftenøkkel (18mm og 19mm)
Vis flere instruksjoner
en

Park din Jeep på et flatt, jevnt overflate, for eksempel en garasje, oppkjørselen eller parkeringsplass.
2

Finn de svaie bar koblinger, som kan finnes bak forhjulene på Jeep. Koblingene ligne på hunden bein, og er festet til stabilisatorstag og aksel. Det kan være nyttig å slå hjul til lettere tilgang linkene (slå hjul rett til å arbeide på venstre link, og igjen å jobbe på høyre link).
3

Stram bunnen aksel mount bolt og mutter med en 18mm pipenøkkel og 18mm halvmåne skiftenøkkel før de er tettsittende. Roter bolthodet i retning med urviseren samtidig holde mutteren i å rotere med den andre nøkkel. Stramme boltene kan være ganske vanskelig hvis de er rustne eller skitten.
4

Stram de øvre lenke mounts ved å sette inn en 19mm halvmåne skiftenøkkel mellom koblingen og stabilisatorstag, og holde ballen felles stud i sted mens du strammer mutteren med en 18 mm pipenøkkel. Stram mutteren til den sitter godt.
5

Gjenta fremgangsmåten for den svaie bar link på motsatt side av Jeep.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/102895.html

Previous:
Next:

4X4