Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Hvordan vet Mellom 2WD & AWD

Mange populære lastebiler og sport-nyttekjøretøyer (SUV) er produsert i både to-og firehjulstrekk konfigurasjoner. Mens det kan være vanskelig å skille mellom de to med et tilfeldig blikk, er det flere måter å sjekke om bilen er firehjulstrekk. Instruksjoner
en

Sjekk brukermanualen. Brukerhåndboken for bilen vil fortelle deg om bilen er utstyrt med firehjulstrekk, og vil forklare detaljene om hvordan systemet fungerer på kjøretøyet.
2

Undersøk kontrollene i kabinen av kjøretøyet. En firehjulstrekk kjøretøy vil vanligvis ha enten en trykknapp kontroll på dashbordet, eller en dedikert spaken nær shifter (vanligvis til venstre for overføring shifter) for å veksle mellom to-og firehjulstrekk. Knappen vil typisk være merket "2WD - 4WD - 4HI -. 4LOW" Dette indikerer tilstedeværelse av en firehjulstrekk system og tilgjengeligheten av en overføring sak lav innstilling for maksimal off-road dreiemoment.
3

Se under bilen for å se om det har en overføre saken og front differensial. Firehjulsdrevne biler vil ha en overføring tilfellet, som er en stor metall girkasse som har drivaksler på hver ende kjører til differensialer, som er store, basketball størrelse, rund bolig som holder tannhjul på hver aksel.

en to-wheel drive kjøretøy, vil du ha en lang drivaksel som går fra girkasse til bakre differensial. En firehjulstrekk kjøretøy vil ha en differensial på både foran og bak, og separate drivaksler som går fra overføre saken til hver. En rask peak under fronten eller midten av lastebilen vil avsløre om det er utstyrt med en front differensial og overføre saken.
4

Ring produsenten å be om en bygge eller spesifikasjonen ark. Hvis du ringer produsenten og gi deretter bilen identifikasjonsnummer (VIN) som vanligvis nederst til høyre på frontruten, og på dørstolpen, vil produsenten gi deg en bygge ark som vil gi en detaljert oversikt over utstyret og alternativer på bilen din.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/103300.html

Previous:
Next:

4X4