Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Hummer H3 Off Road Ytelse

Produsert av Sichuan Tengzhong Co, har Hummer H3 er designet for å navigere ujevn og kupert terreng. H3-modellene kommer med funksjoner rettet for off-road rekreasjon, for eksempel en stabilitrak Control System, bakkestartassistent og rulle-over sensing systemer. H3 modeller

De tre versjonene av Hummer H3 er standard H3, H3 Alpha og H3X. Standard H3-modellene er designet for å være lettere, smidige og drivstoff-effektive biler off-road. H3 Alpha tilbyr mer hestekrefter og dreiemoment, noe som hjelper den til å utføre i steinete og fjellrike miljøer. H3X har makt og evner av H3 Alpha, bortsett fra den har et bedre utseende utvendig forsterket av krom felger og annet tilbehør.
Capabilities

H3 sin klasse evne tillater det å klatre terrenget i 60 prosent vinkel. H3 har evnen til å reise over terreng sidelengs på en 40 prosent helling uten å vippe over. H3 kan også reise gjennom vann opp til 24 inches dyp. Bakkestart assistanse er en elektronisk parkeringsbrems som holder et kjøretøy fra å skli når du er på åsene, og rollover sensing system vil alarmere et H3 driveren hvis hans kjøretøy er i ferd med å velte.
Resultatutvikling

Ifølge Edmunds.com, er H3 et imponerende kjøretøy når det gjelder å navigere off-road terreng. H3 kan enkelt navigere forskjellige terreng uten å bli skadet på grunn av sin bakkeklaring, store dekk, off-road evner og skli plater. Off-road egenskapene kan også bli styrket med en suspensjon pakke som tilbyr kjøretøy modifikasjoner som kortere rettet overføre saken for bedre klatring og synkende og fast fjæring tuning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/102876.html

Previous:
Next:

4X4