Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Hvordan bruke 4X4 Pickups

En firehjulstrekk lastebil, ofte referert til som en 4x4, har evnen til å gå off-road på grunn av alle fire dekkene har strøm fra drivverket. For å ivareta sikkerheten med 4x4 pickup lastebil er det noen grunnleggende regler å følge når du bruker riggen. En 4x4 lastebil har noen grunnleggende funksjoner, for eksempel en shifter som engasjerer firehjulstrekk eller tilbake til standard to-wheel drive på enkelte modeller, mens eldre modeller kan kreve en endring ved rattet. Instruksjoner
en

sikrer deg den lastebil er på full stopp og riggen er i nøytral. Skyv girspaken til 4x4 innstilling. Plasser lastebilen i gir og begynne å kjøre. Gå til en tom parkeringsplass eller bred flat plass. Øv snu og gå i revers med firehjulstrekk engasjert. Legg merke til hvordan svingradiusen er berørt og hvordan det motsatte er litt tregere. Unngå å kjøre firehjulstrekk på fortau med mindre isete eller snødekte.
2

Gå til en off-road løype utpekt for off rod biler. Gå til en bratt bakke med en meget skarp vinkel som fører til den utfor-delen. Kjør bratt oppoverbakke på skrå mot toppen. Ikke kryss over til nedoverbakke går rett. Ta det på vinkelen for å unngå å bli "høy-jordet." Dette skjer når lastebilen blir sittende fast på en høyde apex. Gå på skrå.
3

Cross daler og bratte raviner ved vinkler på 45 grader til selve dalen. Dette hindrer at lastebilens fremre støtfanger fra å grave i bakken og låser bilen.
4

Feather bremsene når du kjører glatt underlag. Firehjulstrekk gjør det mulig å kjøre snø og is, men det gjør ingenting for å hjelpe bremsing. Forutse bremsing og trykk på pedalen for å bremse bilen. Aldri jam pedalen ned på glatte overflater.
5

Bruk alltid et sett med fire matchende dekk. Ikke bruk vekslende størrelser som dette ødelegger firehjulstrekk mekanismer på lastebilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/103292.html

Previous:
Next:

4X4