Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

7.3 Powerstroke Strøm triks

En av de attraktive funksjonene i Fords 7.3 Powerstroke motoren er brukervennligheten som motoren kan utvikle betydelig mer makt over lagerbeholdning. Dette oppnås ved å erstatte utsug og komponenter, sammen med maskinen innstiller. Inntak

Åpning opp inntak på en Powerstroke forbedrer luftstrømmen til motoren. En kald luft inntak erstatter lager plastrør, luft-boksen og panel filteret med en stor konisk filter med langt større overflateareal. Det finnes en rekke etter at markedet byggesett som også inkluderer varmeskjold. Selv om tallene kan variere, er det ikke urimelig å få femten hestekrefter og £ 30 fot dreiemoment fra utskifting av lager inntak. I tillegg forbedrer ettermarkedet inntak motorens effektivitet.
Eksos

Bytte eksos på 7,3 Powerstroke forbedrer motorens effektivitet ved å redusere mottrykk. Det finnes en rekke eksos systemer tilgjengelig, vanligvis fire tommers diameter, spindel bøyde systemer. Et frittflytende system reduserer eksosgassen temperaturer og øker både effekt og dreiemoment, og leverer en forbedret eksos notat.
Strøm Programming
p Med innsug og eksos side av Powerstroke åpnet opp, kan du ha motoren din forhåndsprogrammert til å øke hestekrefter og dreiemoment. Det er flere kvalitet tunere som gir deg tunere med makt, tauing, og økonomi låter som kan øke kraften overalt 60-120 hestekrefter enn lagernivåer og lavere avgass temperaturer.
Turbo Replacement

turbolader på Powerstroke din er utformet med noen overhead for økt makt, men må byttes ut hvis du er ute etter mer makt enn enkle puste mods kan gi. Det finnes dusinvis av turbo tilgjengelige alternativer, hvorav noen er enkel dråpe i enheter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/103296.html

Previous:
Next:

4X4