Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Hvordan bli en Rock Crawler

Rock crawling er en populær utendørs sport blant firehjulsdrevne entusiaster. Utnytte sterkt modifiserte pickups og sport nyttekjøretøyer, drivere bruke muligheten av bilen sin kombinert med kjøring kompetanse til å navigere hindringer består av store steiner. De enkeltpersoner som driver disse monster maskiner er referert til som "Rock Crawlers." Hele USA er det tusenvis av stein crawlere som konkurrerer på både amatører og profesjonelle nivåer, mens enda flere folk foretrekker å ta på sporten som en fritids hobby. For å bli en rock crawler, du bare trenger dyktighet og riggen til å ta på stier. Du trenger
firehjulstrekk kjøretøy
Aftermarket deler
Budget
Sponsorer
Vis flere instruksjoner
en

Kjøp basen kjøretøy som vil bli brukt til å bygge rock crawler riggen. I hovedsak vil alle firehjulsdrevne kjøretøy jobbe, men noen av de mest populære merker og modeller er Toyota pickups og Jeep Wranglers. Velg en bil i god stand for å unngå å måtte bruke ekstra penger på grunnleggende reparasjoner.
2

Outline et budsjett for å bygge rock-crawler kjøretøy. Gå videre med build hvis de finansielle ressurser er tilgjengelige, eller lage en plan for å kjøpe og installere deler over tid når midlene er tilgjengelige. Minimale oppgraderinger, som for eksempel installasjon av ettermarkedet suspensjon komponenter og større dekk kan koste anslagsvis $ 2000, mens bygge et kjøretøy dedikert utelukkende til rock crawling kan lett koste over $ 20.000 i deler og arbeid for den fullstendige versjonen.

3

Begynn å lage modifikasjoner på bilen for å gjøre den bedre i stand til å overvinne typer hindringer som finnes i stein gjennomgang. Installer låse differensialer til å sende strøm til alle fire hjul, utstyre bilen med dekk med mønsterdybde som griper godt, og velg suspensjon komponenter som gjør at riggen å bøye over steiner. Endre understellet på bilen til funksjonen beskyttelsesplater som vil beskytte vitale komponenter fra skraping mot steiner, og samtidig installert en vinsj for å bidra til å flytte bilen når det blir sittende fast.
4

Ta bilen ut stein krypende så ofte som mulig, slik at du blir komfortabel med håndtering av kjøretøyet, samt din egen kjøring evner. Bli en lokal fire hjul klubb dedikert til rock crawling og være åpen for å ta råd fra veteran stein crawlers.Visit den Meetup nettside og utføre et søk i ditt postnummer for rock krypende å finne andre entusiaster. Øv deg kjører rundt erfarne personer for å trekke fra sin kunnskap og forbedre dine ferdigheter. Bygge tillit over tid og aldri være redd for å unngå en hindring basert på begrensninger av deg eller din rigg.
5

Registrer deg for å delta i en stein krypende konkurranse. Amatør, semi-profesjonelle og profesjonelle arrangementer gjennom hele USA, oftest i løpet av de tørre sommermånedene. Bruk konkurranser som en plattform for å avgrense og teste dine ferdigheter mens nettverk med andre rock crawlere.
6

Søk sponsing fra off-road industribedrifter om du har begynt å konkurrere på flere arrangementer og ønsker å fortsette å gjøre så. Selv amatører ikke vil typisk få sponsing, kan konkurrentene med en attraktiv salgsargument kunne bidra til å finansiere deres klippe krypende gjennom sponsor penger og deler donasjoner. Skissere fordeler at virksomheten vil få ved å sponse deg og begynne å kontakte potensielle sponsorer via brev eller telefon. Potensielle sponsor fordeler kan plassere sin firmalogo på riggen for å bli gjenkjent på konkurranser, nevner på din personlige nettside eller anerkjennelse i magasinet funksjoner for høyt nivå stein crawlere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/103232.html

Previous:
Next:

4X4