Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Slik bruker du en Front Hitch

En front stikk kanskje ikke så populær som en hale stikk , men det gir likevel en god service. Du kan bruke denne komponenten for mange forskjellige oppgaver på mange forskjellige måter . Front uhell er mest sett på lastebiler og større kjøretøyer som 18 -Wheelers . Ved hjelp av en front vanskelighet er ikke så vanskelig som det ser ut , det til syvende og sist avhengig av tauing prosjektet. Du trenger
Kjøretøy
Winch
Cable
Vis flere instruksjoner
en

Koble trailer eller kjetting til forsiden stikk . Drivere trekke tilhengere vanligvis bruker halen uhell , men du kan også plassere en trailer på forsiden --- når backing trailer inn i et stramt spot, for eksempel.
2

Lås trailer ned på stikk , du kan fortelle at du har låst den sikkert når tilhengeren pin låser ned . Sjansene er du ikke skal reise langt med en front stikk , så du trenger ikke en hengelås .
3 p Hvis du bruker en vinsj , vikle kabelen enden fra vinsjen rundt objektet du prøver å trekke til den har gjort en full loop.
4

Hook enden av kabelen på den ledende kabel linje som kom fra vinsjen . Nå har du en sikker lås på objektet. Enten hånd - sveiv eller snu strømbryteren på vinsjen til hjul i lasten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/103054.html

Previous:
Next:

4X4