Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Hvordan 4WD Låsing Nav arbeid?

Vurderer detaljene og datastyrt natur dagens bil, firehjulstrekk låsing huber fortsatt viktig. Denne mekanismen , enten engasjert fra et kupeen eller manuelt slå på dekk nivå , er avgjørende i å hjelpe et kjøretøy overvinne alternative veiforhold . Primer

Firehjulstrekk er et vidunder av ingeniørkunst. Består av et transfer saken, som fungerer i tandem med forakselen , foran drivakselen og differensial , kan firehjulstrekk forhjulene å trekke sammen med de bakre end kolleger .
Operation

om eller ikke kjøretøyet er klar for firehjulsdrift bruk er basert på posisjonen til låsing navet. Ligger i sentrum av hjulet er en ekstern eller knott som , når den er slått manuelt , engasjerer eller løsner forhjulene. Når engasjert , alle fire hjulene trekker . Bare bakhjulene trekke når låsing hub er koplet ut.
Automatic

Noen nyere biler eliminere manuell låsing hub. Mens praktisk for sjåføren som endring til firehjulstrekk operasjonen er et spørsmål om å trykke på en knapp , manuell låsing huber er pålitelige og være tilgjengelig som en backup i noen biler .


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/103252.html

Previous:
Next:

4X4