Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

2000 Suzuki Quad Fire Engine Spesifikasjoner

The 2000 Suzuki Quad motoren er bygd for kraft og allsidighet. Overføringen tillater rytteren å fokusere på veien foran ham heller enn å fokusere på giring. Transmisjonen på 2000 Suzuki motoren er koblet til en integrert bak-drivsystem. Motorblokken og toppakning av denne motoren er begge laget av aluminium, noe som gjør at motoren til å utvide seg og trekke jevnt som motoren varmer og kjøler fra å kjøre. Størrelse

Suzuki kong Quad motoren er en 280cc motor. En fire-takts ensylindret konfigurasjonen gir forbrenningen for motoren. Drivstoffet blir levert til motoren via en Mikuni BSR29 forgasseren. Det er viktig å sikre at lekkasjer ikke danner i forgasseren systemet. For å holde Suzuki kong Quad motoren går jevnt, skal linjene og alle tilkoblingspunkter inspiseres for lekkasjer hver gang rutinemessig vedlikehold er utført på motoren.
Ignition

Tenningen er et digitalt tenningssystem og starteren er elektrisk. Dette gjør du starter Suzuki quad motor enkel. Starteren har en innebygd rekyl, noe som bidrar til å starte motoren i kaldt vær situasjoner. Suzuki 280cc motoren bruker vanlig gass.
Transmission

Suzuki Quad-motoren har en automatisk clutch girkasse. Overføringen av 280cc 2000 Suzuki motor kan konfigureres til å jobbe med en to-wheel drive, en firehjulstrekk eller en fire-wheel-drive låsesystem. Motoren har fem gir forover og et bakover. Suzuki Quad motor overføring kan congfigured som en tre-trinns-motor med en omvendt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/103157.html

Previous:
Next:

4X4