Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Slik fjerner en Chrome Grille på en Jeep Wrangler YJ

Jeep produserte YJ Wrangler 1987-1995. Den YJ er lett gjenkjennelig fra fronten fordi det er den eneste modellen av Wrangler med firkantede frontlykter. Jeep YJ ble faktisk ikke produsert med en krom grill. Hvis Jeep YJ synes å ha en krom grill, hva du virkelig er ute på er en ettermarkedet krom grill innsatsen. Disse skjærene er produsert av en rekke selskaper som en kosmetisk forbedring for Jeep. Den gode nyheten er at siden krom delen er ikke den faktiske grill, kan det være ganske enkelt fjernes hvis du ikke liker innsatsen. Du trenger
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Undersøk grundig krom grill innsatsen. Du leter etter faner, pins og skruer som synes å være å holde den på din Jeep YJ er deksel. Pass på å sjekke området rundt frontlyktene og baksiden av grillen. Du må kanskje åpne panseret eller krype under Jeep for å få en god titt på baksiden av grillen.
2

Fjern alle skruene og trekke opp alle faner som holder den på plass. Bruk skrutrekkeren for nysgjerrige innflytelse, om nødvendig.
3

forsiktig inn skrutrekker under kanten på forsiden av krom grill innsatsen. Lirke opp til det spretter løs. Du må kanskje jevne flytte på skrutrekkeren for å løse eventuelle områder som ikke kommer opp med den første lirke.
4

Trekk krom grill insert helt ut av Jeep.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/103199.html

Previous:
Next:

4X4