Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Slik plasserer Min '95 Tahoe Into 4X4

Enten du bruker din Chevy Tahoe for en rask vinter tur til markedet eller konkurrerer i den lokale "mud bog," firehjulstrekk kan være en stor fordel. Din Tahoe har to innstillinger for å engasjere den firehjulstrekk. Den "4H"-innstillingen vil bidra til å få deg til markedet, mens "4L"-innstillingen er ideell for klatring fjellene i gjørme. Bruk disse innstillingene med diskresjon, men - som Chevy sier: "Kjøring i firehjulstrekk høy" 4H "eller firehjulstrekk lav" 4L "posisjoner for lang tid på tørr eller våt asfalt kan forkorte levetiden din bilens drive-tog. " Instruksjoner
en

Start Tahoe. Flytt overføre saken girspaken plassert til høyre for førersetet til de to-wheel drive, "2H" posisjon.
2

Step på gasspedalen og begynne å flytte på en langsom jevn hastighet.

3

Flytt overføre saken girspaken til firehjulstrekk høy "4H", posisjon og fjerne foten fra gasspedalen i noen sekunder. Dette vil føre til at forakselen å engasjere og plassere deg i 4x4-modus. Bruk "4H" drive for isete forhold eller normal off-road kjøring.
4

Slow din Tahoe til mellom 1 og 3 miles per hour (mph). Skifte en automatisk girkasse inn i "nøytral" posisjon, eller for en manuell girkasse, trykk på clutchpedalen.
5

Flytt girspaken i en sammenhengende bevegelse til firehjulstrekk lav, " 4L "posisjon være forsiktig med å ta en pause på den nøytrale," N "-posisjon. Stoppe på "N" kan føre kranglet av girene. Bruk "4L" posisjon for kjøring i alvorlige off-road situasjoner som snø eller dyp gjørme.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/103025.html

Previous:
Next:

4X4