Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Jeep Wrangler Rust Problemer

En av de vanskeligste problemer med bilen for å hindre er utbruddet av rust. Uansett hvor godt en bil opprettholdes, hvis den er drevet under normale forhold, er det mer sannsynlig enn ikke å utvikle rust på et tidspunkt i livet sitt. Rust kan være en spesielt vanskelig problem for førere av off-road, fire-by-fire SUVer, som for eksempel Jeep Wrangler. Heldigvis er det flere måter å hindre rust fra forming og å forholde seg til det når det vises. Årsaker

all rust er forårsaket av oksydasjon, som oppstår når oksygen i luften reagerer med jern-innhold av en metallegering. Når en Jeep Wrangler ruster, er dens metall karosserideler reagerer på oksygen i fuktig luft. Fordi Wranglers har mange metall karosserideler som en del av sin heavy-duty konstruksjon (i motsetning til mange andre biler som bruker plast eller kompositt paneler for å redusere kostnader og vekt), det er mer areal til potensielt bli påvirket av rust.

med problemområder

annen grunn til at Jeep Wranglers er spesielt utsatt for rust er måten de brukes. Fordi det er en av de mest kapable off-road SUVer, mange Wrangler sjåfører jevnlig ta sine biler av asfalterte veier. Under terreng-, miljømessige faktorer som småstein, store steiner, grener og til og med støv batter de malte kroppen paneler, noen ganger utsette metall under og slik at en åpning for rust å begynne å danne. Rust er mest vanlig på en Jeep Wrangler rundt fendere, der stien rusk blir kastet oppover av hjulene og skader kroppen.
Prevention

Selvfølgelig vil unngå off-road utflukter hindre noen av årsakene til rust på en Wrangler, men selv under normale forhold, kan faktorer som veisalt, forurensninger i regnvann og fuktighet føre til rust å utvikle. Holde et kjøretøy rent og bruke voks på en jevnlig basis er en av de beste måtene å forebygge rust. Også kan bruke oversize plast fendere bidra til å forhindre skader forårsaket av sti eller vei rusk. Til slutt, reparere eventuelle skader på kroppen før rust setter i å nappe problemet i fødselen.
Repair

Når rust oppstår, er det flere ting du kan ta. Disse vil avhenge av budsjettet og hvor mye rust har dannet. Noen av de mest ekstreme reparasjon metoder inkluderer å erstatte hele kroppen paneler eller ved hjelp av en sparkel produkt for å reparere skader hvor store mengder av rust er blitt fjernet. For mer mindre rust, bruker fin-sandpapir for å fjerne synlig rust. Hvis dette viser seg vanskelig, anvende et oksyd konvertering produkt for å nøytralisere den gjenværende rust. Neste, prime og male området. Sørg for å legge en beskyttende klarlakk for å hindre mer rust i fremtiden.
Garantidekning

I noen tilfeller er store rustskader dekket under en Wrangler nye kjøretøy garanti fra morselskapet Chrysler. Standarden garantien omfatter five-year/100 ,000-mile rust dekning. Imidlertid yter denne dekning bare til rust skaden som er så alvorlig som å lage et hull i Jeep kropp. Overflaterust dekkes ikke av garantien og er ansvaret til eieren å reparere, eller bedre, forhindre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/102907.html

Previous:
Next:

4X4