Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Hva er en Transfer sak for?

En overføre saken er en girkasse som leder strøm til både for-og bakaksler med en firehjulstrekk kjøretøy. I en firehjulsdrevet kjøretøy, strøm normalt distribuert til bakhjulene, men en overføring sak Effekten kan distribueres til de foran og bak aksler samtidig. Identifikasjon

overføre saken ligger bak overføring, like foran midten av bilen.
Funksjon

Etter nett overføres fra motoren til sendingen, blir strømmen deretter kanaliseres gjennom overføring saken, som kan sende strøm til bare bakhjulene, eller foran og bak hjulene samtidig hvis firehjulstrekk er engasjert av sjåføren.

Fordeler

I situasjoner der en bakhjulsdrift kjøretøy kan bli sittende fast på grunn av mangel på vekt på drivhjulene, gjør en overføring Hvis kjøretøyet til trekke seg ut ved hjelp av forakselen samtidig skyve fra bakakselen.
Hensyn

Når du skifter en overføring sak mellom to-og firehjulstrekk moduser, være Pass på å følge produsentens anbefalinger. Flytte overføre saken på for høy for en hastighet kan føre til drive-train skade, potensielt gjengi bilen din ubrukelig.
Warning

overføre saken er en mekanisk enhet, og for å holde riktig smurt, er regelmessig tømming og fylling av overføringen saken nødvendig. Følg anbefalingene angitt i instruksjonsboken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/102944.html

Previous:
Next:

4X4