Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Hvordan Carry et Hi-Lift Jack i en Wrangler

En Hi-Lift jack er en av de mest essensielle delene av en Jeep Wrangler er tilbehør. Selv ikke en fabrikk-element det gjelder, har Hi-Lift jekker bli en standard funksjon for ettermarkedet oppgraderinger på Jeeps, på grunn av det faktum at de gjør skifte dekk og tilgang understellet mye lettere når du er strandet ute i skogen. For å sikre konstant tilgang til Hi-Lift jekk når du trenger det, innebærer den beste løsningen å montere den på forsiden eller bakre støtfanger av Jeep din slik at du alltid har rask og enkel tilgang. Du trenger:
Hi-lift jekk og monteringsutstyr
Metal borekronen
Målebånd
Marker
Vernebriller
Hammer
Hole punsj
Drill
Wrench sett
Vis flere instruksjoner
en

Åpne Hi-Lift tilbehør kit og sortere gjennom de ulike deler, inkludert de monteringsbraketter, bolter og tilhørende skiver og muttere. Kjøp en metall borekrone samme størrelse som festeboltene. Fjern alt tilbehør montert på støtfangeren du velger for Hi-Lift. (For eksempel kan du ha tåkelys foran din støtfanger og må kanskje fjerne dem før du installerer Hi-Lift).
2

Hold Hi-Løft opp mot støtfanger, og posisjon det tilsvarende. Mål med et målebånd til sentrum det akkurat. Plasser monteringsbrakettene mot støtfanger i området der du ønsker å installere dem, og markere midten av skruehullene med en markør. Plasser alt på bakken, og trykk på metallet litt på hver mark med en hammer og hull.
3

Ta på deg vernebriller. Bore gjennom støtfangeren med drill og metall bit å tømme ut hullene for boltene. Plasser boret på avlyttet-out delen der metallet er litt innrykket, og trykk forsiktig mens sakte utløser drill. Øke til full hastighet når du har startet borekronen, og bore gjennom støtfangeren.
4

Sett monteringsbrakettene på plass på støtfangeren. Sentrere dem over hullene du nettopp boret, og spilleautomater de riktige bolter, skiver og muttere på plass. Stram mutterne på enden av boltene med fastnøkkel, og montere Hi-Lift jack på brakettene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/103176.html

Previous:
Next:

4X4