Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Slik feilsøker en Polaris Predator 500

The 2007 Polaris Predator 500 er en all-terreng kjøretøy utstyrt med en 499 cc væskekjølt motor med en fem-trinns manuell girkasse. Av en ATV vil møte mindre problemer som lett kan løses hjemme i stedet for å sende bilen ut for kostbare reparasjoner. I tilfelle feilsøking ikke løser din Predator 500-tallet sykdom det er foreslått du ta den med til en sertifisert Polaris servicesenter for inspeksjon. Bare prøv å reparere ATV hvis du føler deg trygg nok, eller annet du risikere å forårsake ytterligere skade på motoren og dens deler. Instruksjoner
en

Finn bensinmåler på Predator 500 instrumentpanelet og hvis gassen er for lav er det anbefalt å fylle bensin før du prøver noen andre feilsøking. Inspiser drivstoff linjer og tenning ledninger samt for tegn på en krympet eller revet drivstoffslangen som vil hindre at motoren starter.
2

Tapp drivstoff fra Predator 500 tank som er ca tre liter i kapasitet med en standard hevert pumpe finnes i mange auto deler butikker. Bensin kan begynne å miste sin styrke og konsentrasjon etter flere måneder med gjenværende inne i bensintanken uten motordrift. Vann kan også komme inn i bensintanken til tider og ødelegge bensin.
3

Endre tennplugger, spesielt hvis det har gått mer enn to år siden sist det. Overdreven bruk av ATV kan føre til at tennpluggene for å slites ut raskere. Hvis du ikke er kjent med prosessen med å fjerne, gaping og installering av ny tennplugg anbefales det at du tar det til en profesjonell. Tegn på dårlige tennplugger er dårlig drivstoff kjørelengde, mangel på akselerasjon, feiler motor eller hvis motoren svikter å snu.
4

Lad ATV batteriet på samme måte du ville lade en bil med booster kabler. Mange ganger, spesielt etter en lang tid mellom hver bruk, kan ATV batteriet blir utladet og motoren og noen av elektronikk vil ikke starte.
5

Bytt luftfilteret og rengjør finnene på radiator med en hageslange. Bruk lys vanntrykk fordi finnene kan bli skadet hvis du bruker en slange med full kraft. Feilaktig luftstrøm kan føre til overoppheting av motoren. Rengjør frontgrill for rusk som kan tette motoren og luftfilteret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/103203.html

Previous:
Next:

4X4