Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Hvor å Test en Tundra 4X4

Toyota introduserte Tundra å tilfredsstille "big ol 'lastebil" markedet, ifølge Car and Driver Barry Winfield. Selv om Toyota designet Tundra med en jevn gate tur i tankene, er lastebilens fire-wheel-drive variant gjort for å sette i arbeid på veien og off. Men det er en god all-around test av Tundra sin firehjulstrekk evner en god idé for nye eiere. Instruksjoner
Forberedelse
en

Avgjør om du ønsker å investere i alle terreng dekk. Motor Trend sier at Tundra sin fabrikk dekk skal være i stand til å håndtere 90 prosent av off-road situasjoner, men hvis du bestemmer deg for å kjøpe et annet sett, sørg for å kjøpe dekk som gir god trekkraft og motstå punktering.
2 < p> Reduser lufttrykket i dekkene. Ifølge off roadere, redusere dekktrykket gir mer trekkraft på grus og sand. Generelt, er dekktrykk mellom 18 og 20 psi ideelt.
3

Slå på 4x4 system. Tundra er firehjulstrekk system bør være slått på via en ekstern plassert på dashbordet.
4

Finn et egnet område som virkelig vil teste Tundra er off-road evne. Motor Trend sette 2010 Tundra gjennom sine skritt i steinete canyon områder og gjennom grunne elver.
Test
5

Ta truck over steinete områder ved lave hastigheter ved første . Ifølge Motor Trend, Tundra opererer best i steinete ved lave hastigheter på 10 miles per time.
6

Ta lastebil opp til rundt 30 miles per time og få en følelse for turen. Motor Trend sier at lastebilen skal jevne ut litt på dette punktet og fjerne noe av kjemper.
7

Finn en bratt vei eller skråning i godt vær og da, som din tillit bygger, prøv lys snø eller regnvær. Kjør alltid rett opp eller ned bakker, da det diagonalt kommer med risiko for velt. Kjør sakte.
8

Finn en liten grøft eller en logg for å krysse. Begynne i det små, som du ikke ønsker å starte med å teste ut den nye Tundra på noe som bare en ATV kunne krysse. Ifølge off roadere, bør grøfter eller logger krysses i en vinkel slik at når det er mulig, tre dekk er på bakken hjelpe ett dekk krysse en hindring.
9

Ta Tundra gjennom grunt vann, slik som et elveleie. Motor Trend sier at Tundra skal kunne krysse vann opp til 20 inches dyp med en rettferdig strøm. Krysse vannet bevisst og ikke stoppe lastebilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/103170.html

Previous:
Next:

4X4