Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Hvordan Tow en 1990 Jeep Wrangler

Å riktig taue en 1990 Jeep Wrangler, trenger du en bil med en kraftig motor stand til å slepe Jeep, og kjøretøyet må ha slepekrok og brems tilkoblinger. De eneste verktøyene som du trenger å slepe Jeep er to skralle stropp tie-downs. Dette er en enkel jobb som må gjøres riktig for å ivareta sikkerheten for deg selv, dine kjøretøy og alle andre på veien med deg. Du trenger
slep kjøretøy
Tow trailer
slepekrok
Brake tilkoblinger
Ratchet stropper (4)
Vis flere instruksjoner
1 < p> Tilbake slepet bilen til slepet trailer. Koble slep trailer til slepekrok på slep kjøretøy. Koble bremsen tilkoblingen på tilhengeren til inngangen på slepekrok.
2

Lavere de lasteramper på slep trailer og drive forhjulene bort på slep trailer. Trekk opp på bremsene på tilhengeren for å feste hjulene på tilhengeren.
3

Fest kroken på enden av en av stroppene til høyre nedre kontroll arm. Føre stroppen til venstre gulvet og koble kroken på motsatt ende til festepunktet på venstre side trailer gulvet. Gjenta for venstre side. Stroppene vil gjøre en X form hvis det gjøres riktig. Stram stroppene bruker skralle på hver stropp.
4

Sett 1990 Jeep Wrangler i friløp.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/102952.html

Previous:
Next:

4X4