Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Standard Alternativer på 2006 Jeep Wrangler Rubicon

The 2006 Jeep Wrangler Rubicon er den eneste modellen av Wrangler som tilbyr off-road alternativer som standardutstyr. Alternativer som Rock-Trac overføre saken med en 4,0:1 lav rekkevidde og låsing foran og bak differensialer gjøre Rubicon egnet for ekstrem off-road bruk, herunder stein gjennomgang. Rubicon tilbyr også funksjoner rettet mot komfort og sikkerhet. Når de vanlige alternativene er lagt opp, tilsvarer det hele tatt en tøff, trygg og kraftig Rubicon. Standard Performance Options

The 2006 Jeep Wrangler Rubicon har standard ytelse alternativer som inkluderer, en seks-sylindret, fire-liters multi-point drivstoff-injisert motor. Denne motoren genererer 190 hestekrefter ved 4600 rpm. Det blir 15 miles per gallon i byen og 19 miles per gallon på motorveien. Jeep Rubicon har en 19-liters bensintank. 2006 Rubicon leveres som standard med en seks-trinns manuell girkasse. Wrangler Rubicon har skivebremser foran og bak. Det har også en Tru-Lok låsing foran og bak differensial med en HD Rock-Trac overføre saken. Rubicon har gass støtdempere med stabilisator barer i front og bak. For off-road beskyttelse, er bensintanken og overføre saken beskyttet av beskyttelsesplater.
Standard Utvendig Alternativer

Standard utvendige alternativer på Jeep Rubicon inkluderer full metall dører med roll-up vinduer. Hjulene er sølv Moab støpt aluminium med LT245/75R16 BSW dekk. Rubicon har også en konvensjonell reservehjul montert på baksiden utsiden av Jeep. Det har foran og bak slep kroker. Wrangler har både passasjer og sjåfør sidespeil som swing-away. Rubicon har svart støtfangere foran og bak med tåkelys i fronten. Taket er en manuell konvertible myk topp. Den har også førsteklasses støtfangere foran og bak.

Standard Innvendige Options

2006 Jeep Wrangler Rubicon har standard interiør alternativer som inkluderer en syv- speaker AM /FM stereoanlegg med CD-spilleren. Den stereo er satellitt klar. Den har også en full dashbord med et hanskerom som er låsbare. Klimaanlegg og sjåfør og passasjer sidekollisjonsputer er standard på Rubicon. Wrangler har et teppebelagt gulv og en midtkonsoll med koppholdere. Det er også dørlommer for både passasjer og sjåfør sider. Forsetene er klut bøtte seter med nakkestøtte. Forsetene har også en tre-punkts sikkerhetsbelte med en høydejustering. For baksiden er det en front-mot flyttbare klut benk med tre-punkts sikkerhetsbelter. Andre vanlige alternativene inkluderer en tilt ratt, en 12-volts strømuttak og høflighet forsinket /fade lys.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/102856.html

Previous:
Next:

4X4